
در چند سال گذشته، کانالها و گروههای تلگرامی بهعنوان راهی برای کسب درآمد از تلگرام شناخته شدهاند. مسلما هرچه تعداد ممبرهای (اعضا) این کانالها یا گروهها بالاتر باشد، درآمد نیز بیشتر خواهد بود. بنابراین، افزایش ممبرهای کانالها و گروههای تلگرامی به یک نیاز مهم تبدیل شده است. این افزایش ممبر از طریق راههای مختلفی انجام میشود. یکی از این راهها ممبر اد اجباری تلگرام است.
این موضوع، در واقع قابلیتی است که توسط برخی از تلگرامهای غیررسمی (مثلا موبوگرام یا تلگرام طلایی) ارائه میشود. با استفاده از این قابلیت میتوان افراد را، به اجبار، در گروهها یا کانالهای تلگرامی عضو کرد و تعداد ممبرهای آنها را افزایش داد. در این صورت اگر فرد لیست چتهای خود را بررسی کند، متوجه میشود که بدون آگاهی خود در گروه یا کانالی عضو شده است. به این روش عضوگیری، اد اجباری ممبر تلگرام میگویند. این کار همچون تبلیغات در تلگرام و یا ربات تلگرام نتایج خود را به دنبال خواهد داشت.
انواع افزایش ممبر اد اجباری تلگرام چیست؟
ممبر ها در این روش کاملا واقعی هستند و به دو روش معمولی و هیدن به کانال افزوده میشوند. که در ادامه مطلب به اختصار آن ها را به شما معرفی مینماییم:
معمولی
در این روش ممبر ها به صورت عادی و صدا دار افزوده میشوند. پس از افزوده شدن به کانال برای افراد (ممبرها) اعلانی تحت عنوان شما عضو کانال شدید ارسال میگردد. با توجه به نحوه اضافه شدن به کانال در این روش، ریزش به نسبت سایر روش ها بیشتر است.
سایلنت
این روش همانند اد اجباری معمولی می باشد با این تفاوت که در اد اجباری سایلنت ، اعلان ” شما عضو کانال شدید ” برای کاربر نمایش داده نمی شود. برای همین ریزش کاربران نسبت به حالت معمولی کمتر است
هیدن
در افزایش ممبر تلگرام به روش هیدن برخلاف روش معمولی نه تنها اعلان شما عضو کانال شدید ارسال نمیگردد بلکه کانال مورد نظر نیز برای کاربر(ممبر افزوده شده) مخفی میشود و کاربر از حضور آن مطلع نمیگردد. نکته قابل ذکر این است که با توجه به نحوه افزوده شدن ممبر در این روش، ریزش بسیار پایین و تقریبا صفر خواهد بود.
ریزش اد اجباری تلگرام
گاهی اوقات افراد پس از آگاهی به اینکه در گروه یا کانالی اد شدهاند، آنجا را ترک میکنند. این موضوع امری طبیعی است؛ زیرا اعضای جذبشده با این روش افراد واقعی هستند که اگر محتوای شما برای آنها جذاب نباشد، کانالتان را ترک میکنند.
برای جلوگیری از این امر میتوانید اعلانهای (Notification) کانال خود را خاموش کنید تا افراد متوجه حضور خود در آنجا نشده و مزاحمتی نیز برای آنها ایجاد نشود. در این صورت آنها پس از مدتی به این موضوع پی میبرند و در این زمان مطالب و محتوای شما را میخوانند و احتمال اینکه گروه یا کانال شما را ترک نکنند بالاتر میرود. البته فارغ از این روش، بهترین راه برای تضمین عدم خروج آنها، تولید محتوای اصولی و جذاب توسط شما است. در واقع وظیفه این پنل، جذب مخاطب بوده و حفظ آن مخاطبان وظیفه شما است.
آموزش اد اجباری تلگرام
آموزش این کار، موضوعی تخصصی است که تنها برخی از برنامهنویسان به آن دسترسی دارند. شما میتوانید جهت خرید اد اجباری تلگرام به این افراد مراجعه کنید و اعضای کانال خود را افزایش دهید. این برنامهنویسان در ازای هر هزار ممبری که به کانال شما اضافه میشود، هزینهای را دریافت میکنند. این هزینهها نرخ ثابتی ندارند. اد اجباری گروه تلگرام نیز به همین صورت بوده و از طریق همین پنلها انجام میشوند.
همچنین برای یادگیری این فرآیند میتوانید از این برنامهنویسان بخواهید که به شما آموزش دهند.
ربات ممبر اد اجباری تلگرام چیست؟
علاوه بر خرید ممبر از این طریق میتوانید خودتان دست به کار شوید و با استفاده از این ربات، اعضای کانال یا گروه خود را افزایش دهید. شما باید این رباتها را به گروه خود اضافه کرده و آنها را ادمین گروه کنید. سپس آنها اعضای گروه را مجبور میکنند تا اعضای جدیدی به گروه اضافه کرده، یا در کانال شما عضو شوند تا بتوانند در گروه فعالیت کنند. عموما این رباتها قابلیتهای بیشتری هم دارند و در مدیریت گروه به شما کمک بسیاری میکنند.
ممبر اد اجباری و نقطه ضعف آن چیست؟
اد اجباری معمولا توسط اپلیکیشنهایی در دستگاه کاربر صورت می پذیرد که دارای دسترسی برای ایجاد عضویت ناخواسته در کانال می باشند که معمولا توسط تلگرام های غیر رسمی زده می شوند. با استفاده از اد اجباری می توان تمامی کاربران اپلیکیشن مورد نظر را بدون اینکه کاربر بخواهد به یک کانال جوین کرد و حتی می توان این روش را بصورت سایلنت و هیدن انجام داد. اما نکته مهم در این نوع افزایش ممبر، ریزش زیاد کاربران پس از اد اجباری می باشد. شما خودتان شاید تجربه چنین چیزی را داشته باشید و می بینید که چقدر ناراحت کننده است که بدون اجازه شما، در کانالی که هیچ علاقه ای به آن ندارید عضو می شوید. در نتیجه درصد زیادی از کاربران اد شده، کانال را ترک خواهند کرد.
سخن پایانی
همانطور که اشاره شد، این روش یکی از راههای افزایش ممبر کانالها یا گروههای تلگرامی شما است. ایراد این روش در این است که مسلما درصد بالایی از اعضای جدید، علاقهای به ماندن در کانال یا گروه شما ندارند؛ در این صورت اگر محتوا شما برای آنها جذاب نباشد و توجه آنها را جلب نکند، در اولین فرصت آنجا را ترک خواهند کرد.
بنابراین، مقدار ریزش این روش افزایش ممبر، بالا است. از طرفی دیگر این روش چندان اخلاقی و محترمانه نیست. قطعا شما نیز دوست ندارید که بدون آگاهی خودتان و به اجبار در جایی عضو شوید. بنابراین توصیه ما به شما، استفاده از روشهای دیگری چون تبلیغات در کانالها و گروههای دیگر است. اگر شما هم روش بهتری سراغ دارید حتما آن را با ما به اشتراک بگذارید.